Åbro - BRON IPA Pale Ale
Att ta vara på en historia och tillföra något nytt
BRON var en vågad satsning som jag hos byrån Identity works fick äran att jobba med. Som designer och art director på projektet tog jag fram koncept och skisser till vad som sedan blev slutprodukten illustrerad av BadInk Company. Konceptet Bron härstammar från, ån och bron som givit Åbro sitt namn, en å som tillförde vatten till bryggeriets produktion. Att kunna ta vara på historien och samtidigt klura på vad som kan hända under en bro ledde till ett koncept där surrealism skapar en helt egen värld, under BRON.
TEAM
Odd & Mighty / Identity works
KUND
Identity works, Åbro
TYP
Art direction & grafisk design. Illustration : Inkbad company
TJÄNST
Förpackningsdesign, Visuell identitet
Odd & Mighty
Catalina Aguilera
AD & Grafisk designer
hello@oddmighty.se
+46(0)72-312 07 13
Magnusladulåsgatan 3
c/o The Park Södra
So Up for it!
Strategisk design i jakt på att en visuell identitet som förmedlar rätt
So Up är en social app som förenklar det vi alla kompisgäng har svårt för, styra upp träffar och faktiskt ses i våra hektiska liv. När kunden kom till oss var det fortfarande lite oklart exakt vad vi skulle förmedla, vad som var appens styrkor och vilken position vi skulle fastslå. Arbetet bestod av mycket strategi, dialog och uteckling av tankar och idéer. Ett kul samarbete som ledde till en visuell identitet som hjälpt kund kunna utveckla sin ide och ha riktning. För detta projekt tog vi fram strategi, tonalitet, logotyp, maskot, typsnitt, färgpalett, grafisk manual, appmockups, ikonskisser och fotoexempel för att visa på applikation och riktning framöver. Då detta var väldigt nystartat lämnade vi utrymme för framtida utveckling.
TEAM
Odd & Mighty
KUND
So Up
TYP
Logotyp, maskot, färgpalett, typsnitt, grafisk profil, strategi, tonalitet, mockups, fotomanér, visuell identitet, grafisk profil.
TJÄNST
Visuell identitet
Odd & Mighty
Catalina Aguilera
AD & Grafisk designer
hello@oddmighty.se
+46(0)72-312 07 13
Magnusladulåsgatan 3
c/o The Park Södra